7 Mart 2017 Salı

2017 | Şubat Ayı

Merhabalar,

Kışın son ayına veda edip bahara yavaş bir başlangıç yaptığımız bu günlerde Şubat ayı hakkında ufak notlar paylaşmak istedim. Neler yaptım, neler keşfettim birlikte göz atalım mı?


14 Şubat sevgililer günü indiriminden iki parça ürünle kendimi kurtardım. Şu an kullandığım Ogx şampuan bitmek üzere olduğundan bu kez de farklı bir Ogx şampuan denemek istedim. Bir de çok övülen The Balm'ın Schwing eyelinerını sepete atıverdim. İkisinin de yorumları bir süre kullandıktan sonra gelecek.


Ankara Kentpark AVM'ye Kiko açıldı! Çok mutlu olarak hemen Kiko yolunu tuttum tabi. Ve bu şirin far paletine kayıtsız kalamadım. Beğendiğim o kadar çok şey oldu ki, sanırım daha çok uğrayacağım.


Maybelline'in Fit Me fondötenini denemeye başladım. Son dönemlerde ıslak bitişli BB kremlere alışmış olduğumdan mat bitiş farklı gelse de duruşunu sevdim. 


KAİSDER (Kadın Sanayici ve İşverenler Derneği)'in "Liderlik ve Takım Çalışması" isimli etkinliğinde hem kadınların birlikte birbirlerine destek olarak neler başarabildiğini gördüm hem de faydalı bilgiler edindim. Örneğin liderin takımından yeni liderler çıkarabilme yeteneğinin olmasının ve herhangi bir toplulukta asıl liderin hepimizin birşeyler danıştığı, paylaştığı ve güvendiği kişi olduğunu yani gizli liderlerin varlığını öğrendim. 


H&M yine yapmış yapacağını! Bu yumuşak dörtlü minik sünger setine bayıldım. Her biri tam da correcter renklerine uygun, makyaj yaparken sünger yıkamadan farklı amaçlarla kullanılabilir. 


Ayşegül Hanım'ın davetiyle Ümitköy'de çok güzel bir güzellik merkezi keşfettim: Harem. Kadınların tüm gününü geçirebileceği, içerisinde hamam, sauna ve cafe de bulunan çok güzel bir güzellik merkezi. 


Harem'de @ankarahintkinasi bize çok güzel dövmeler yaptı. Ben dikkat çekmeyecek şekilde üç minik yıldız yaptırdım. Yukarıdaki ilk hali, biraz zaman geçince rengi siyaha doğru döndü.


Fikrimühim sayesinde Breathe Right burun bantlarını keşfettim ve gerçekten beğendim. Özellikle eşim için çok kullanışlı oldu. Mekanik olarak burun kanatlarını kaldırıyor ve uyurken daha rahat nefes almanıza yardımcı oluyor. Lavanta kokusu da sakin bir uykuya destek oluyor.


Son olarak tasarımına bayıldığım Denebunu Şubat kutusunda bu ay MAC %20 indirim kodu, Bioderma'nın micellar suyu vardı, bir de güzel Mozaik pasta tarifiyle Carte D'or kakaolu pudingi. Bu kutuyla o kadar güzel DIY'lar yapıyorlar ki bayıldım. 

Şubat ayında yakın arkadaşımın hediyesi olan Oğuz Atay'ın Korkuyu Beklerken kitabını okudum. Bir insan bu öyküleri nasıl yazar diye sormaktan kendimi alamadım. Dizi olarak Arrow'a devam ettim, şu aralar dördüncü sezonunu bitirmek üzereyim.

Sonunda biraz günler uzadı da işe gidiş ve dönüşümde hava hafif aydınlık olmaya başladı. Bu vesileyle ben de tekrar yürüyüşe başladım.

Umarım Şubat ayınız güzel geçmiştir.

Sevgiler,
Seher

4 yorum:

  1. Ne güzel bir ay geçmiş :) aldıklarını güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Eyeliner favorilerimden <3 Ayrıca kiko far paletindeki renkler harika, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevdim :) Evet Kiko'ya gitmek için artık çok fazla sebebim var :*

      Sil