Estee Lauder Sumptuous Bold Volume Lifting Maskara

Merhabalar,

Sanırım makyaj koleksiyonumda rujlardan sonra en çok sahip olduğum ürün maskaralar. Farklı markaların başarılı ve uygun fiyatlı birçok maskarası olmasının yanı sıra alışverişlerde deneme boy maskaraların hediye edilmesi nedeniyle elimde pek çok maskara var. Bazılarının henüz kapağını bile açmadım. Biliyorsunuz maskaraların ömrü açıldıktan sonra en fazla 6 ay.

Bir alışverişim esnasında Estee Lauder Sumptuous maskaranın deneme boyu hediye olarak gelmişti. Ambalajı gold rengiyle çok şık. Son zamanların çok satanlarında görünce açıp denemek istedim.



Kıl fırçalı ve uygulaması kolay. Kirpiklere hem hacim veriyor hem de kıvırıyor. Kat kat da topaklanma yapmadan rahatlıkla uygulanabiliyor. Suya dayanıklı değil ama kalıcılığı oldukça iyi. Gün içerisinde kesinlikle dökülme yapmıyor. Gün sonunda çıkarması da oldukça kolay. Kirpiklerimde herhangi bir dökülmeye veya gözlerimde alerjik reaksiyona neden olmadı.

Ben çok beğendim. Estee Lauder ürünlerini başta kendi internet sitesi olmak üzere birçok kozmetik mağazasında bulmak mümkün.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder