Karşılaştırma | Kalem Rujlarım

Merhabalar,

Kalem rujları kolay sürümleri nedeniyle daha pratik buluyorum. Bende Revlon'un ve Clinique'in kalem rujlarından var. Her iki markadan da oldukça memnunum.

Soldan sağa; Revlon Colorburst Sultry, Revlon Colorburst Elusive, Clinique Chubby Stik Broadest Berry, Clinique Chubby Stick Plushest Punch. Clinique Chubby Stik Broadest Berry deneme boy olduğundan diğerlerinden biraz daha minik. Kapağı da renksiz plastik. Bu nedenle fotoğrafta çıkmamış.



Hem Revlon'unkiler hem de Clinique'inkiler tek sürüşte rengini çok güzel veriyor. Yapılarını karşılaştırdığımızda Revlon'un daha mat-kadifemsi bir bitişi varken Clinique'in daha parlak bir bitişi var. Her ikisinin kalem rujlarının kalıcılıklarının oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Aşağıda hepsinin swatchlarını görebilirsiniz. Revlon Colorburst Sultry ile Clinique Broadest Berry renk olarak çok yakınlar. Revlon Colorburst Elusive açık bir pembeyken Clinique Plushest Punch daha vişnemsi bir pembe.



Daha önce yayınlamış olduğum Revlon Colorburst Sultry inceleme yazıma burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz. Siz en çok hangisini beğendiniz? Yorum bırakırsanız sevinirim.

Sevgiler,
Seher


Seher

Renklidosyam

2 yorum:

  1. Yaaa cok tatliii rujlarin renkleri ve tonlari bayildimmm ❤💞👭

    YanıtlaSil