TCA Studio Make-up Lip Stick Matt LSM004 Numara

Merhabalar,

TCA Studio Make-Up, Tekin Acar mağazalarında satılan ve fiyat olarak da diğer markalara oranla çok pahalı olmayan bir marka. Tekin Acar mağazalarına girdiğimde çalışanlar TCA'nın standından da birkaç ürün gösteriyorlardı ama nedense bir türlü alışveriş yapma fırsatım olmamıştı. TCA'dan ilk ürünüm TCA Studio Make-up Lip Stick Matt LSM004 numara oldu. İş arkadaşlarımın doğumgünü hediyelerinden biriydi.



Ambalajı çok şık. Boyut olarak ise normal rujlara oranla biraz büyük. Kilitli özel bir mekanizmasının olması nedeniyle kullanımı eğlenceli. Çıtçıtlı kalemler gibi basarak açıyorsunuz, rujun çıkma kısmı ise klasik çevirmeli. 



Mat olmasına rağmen kolay sürümlü, kalıcılığı yüksek ve mürdüm tonlarında çok hoş bir renge sahip. Dudağı çok kurutmuyor. Günlük kullanıma çok uygun, hem açık ten hem de koyu tenlilere yakışacak bir ruj.



TCA Studio Make-up rujların fiyatı 29. Hatta gördüğüm kadarıyla Tekin Acar'da bu markada genelde %50 indirim oluyor, takip etmekte fayda var. TCA'nın diğer ürünleri hakkında bilgim olmasa da mat rujunu çok sevdim, tavsiye ederim.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder