H&M Face Palette

Merhabalar,

H&M'in kozmetik ürünlerini genel olarak seviyorum. Kasanın yanında bulunan kozmetiklerden de ayrıca çok kullanışlı parçalar çıkabiliyor. Bunlardan bir tanesi de H&M Face Palette.



Bu palet üç farklı üründen oluşuyor: bronzlaştırıcı, aydınlatıcı ve allık. Üçü de toz formda. 
  • Allık, koyu pembe tonlarında hafif şeftalilik ve ışıltı içeren hoş bir renk. Aslında tam bir yaz rengi. Ama pigmentasyonu yoğun olduğundan kullanırken çok fazla ürün almamaya dikkat etmek gerekiyor. 
  • Adınlatıcısı açık tonlarda ve beyaz yansımalı. İçerisindeki simler çok ince değil. Açık tenli olmam nedeniyle bende duruşunu beğeniyorum. Bu palette en sevdiğim ürün bu aydınlatıcı oldu diyebilirim.
  • Bronzer sıcak alt tonlu bir kahverengi. Kontür için sıcak alt tonlu olması nedeniyle çok uygun olmasa da yüzü ısıtmak için oldukça ideal. Rengini yoğun verdiğinden kullanım esnasında dikkatli olmakta fayda var. 



Aşağıda duruşlarını görebilirsiniz. Bu tür paletler çok kullanışlı oluyor. Seyahat veya günlük makyaj çantasında bulundurarak, çok yer kaplamadan birçok ihtiyacınızı karşılamış oluyorsunuz. Ambalajı çok sağlam gibi gözükmese de şimdiye kadar herhangi bir kırılma, çatlama problemiyle karşılaşmadım. 



Eğer bu tarz bir ürüne ihtiyacınız varsa ve çok fazla bütçe ayırmak istemiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatının 15 olduğunu göz önünde bulundurursak, fiyatına göre oldukça başarılı.

Sevgiler,
Seher


Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder