Maybelline Color Tatoo Pink Gold


Merhabalar,

Mart ayının son yazısı da Watsons Kadınlar Günü indiriminden aldığım iki parça ürün olsun. Revlon Colorburst Ruj 225 Sultry rengi ve uzun zamandır aradığım, indirimlerde bulamadığım Maybelline Color Tatoo Pink Gold far.


Revlon Ruj hakkında detaylı bir yazı yazacağımdan (o da Nisan ayının ilk yazısı olabilir) öncelikle Maybelline Color Tatoo Pink Gold rengini tanıtmak istiyorum. Maybelline'in Color Tatoo farları ekstra kalıcı ve yapıları oldukça güzel. Bir far fırçası ile kolayca uygulanabileceği gibi parmakla da rahatlıkla ve çok kısa sürede uygulanabilecek bir yapıya sahipler. Bu nedenle elimizin altında bulunması gereken sür çık joker farlardan. 


Yapısı çok kalıcı, benim yağlanmaya meyilli göz kapaklarımda bile tüm gün yerinden oynamadan kalıyor. Rengi ise çok güzel ışıltılı bir pembe. Ambalajı da oldukça sağlam. Maybelline Color Tatoo'lardan diğer bir favori rengim ise "On and on bronze". Pembe sevmeyenler için tercih edilebilecek çok hoş bir ışıltılı kahve tonu (Onun hakkında bloga yazı yazmadığımı şu anda farkettim, en kısa zamanda ekleyeceğim).

Maybelline ürünlerini birçok kozmetik mağazasında bulmak mümkün. İndirimsiz fiyatı 22₺. Ben indirimleri bekliyorum, genelde Maybelline ürünlerinde özel günlerde %50 indirim oluyor. Dolayısıyla fiyatı yaklaşık 10₺'ye geliyor. Çok pratik olan bu farların birçok farklı rengi var, deneyip ten ve göz renginize en uygun olanı almanızı tavsiye ederim.


Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

4 yorum:

  1. favorim favorim favorim.Hem pembe hem kalıcı hem uygun fiyatlı daha ne olsun dimi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merak ettiğim ama her indirimde almayı unuttuğum bir ürün.Çok faydalı bir yazı olmuş.Mutlaka deneyeceğim ☺️

      Sil